Erichsen & Horgen etablerer seg i Drammen

Erichsen & Horgen etablerer seg i Drammen

Erichsen & Horgen opplever en sterkt økende oppdragsmengde i regionen, blant annet med prosjekt Nytt sykehus i Drammen, og etablerer nå nytt kontor i området.

- Drammen står foran en sterk byvekst hvor det planlegges for mange utbyggingsprosjekter. Dette er en satsing Erichsen & Horgen ønsker å ta del i forteller Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen. Planen er å etablere et kontor i løpet av 2019.

Etterspurt av kunder og samarbeidspartnere
- Med flere prosjekter klare, og både kunder og samarbeidspartnere som etterspør vår tilstedeværelse i regionen, har det vært en enkel beslutning å ta, forteller Arne Jorde videre. – Nå er vi godt i gang med prosessen om å finne en driver og avdelingsleder for kontoret. Med denne etableringen vil selskapet også tiltrekke seg flere faglig dyktige rådgivere som ikke ønsker å pendle til Oslo. Målet for selskapet er å bli over 20 medarbeidere innen 2 år med fokus på et faglig sterkt miljø innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS.

Ser lyst på fremtiden
Erichsen & Horgen er allerede i gang med mange prosjekter i Drammen, og flere skal det bli, forteller Jorde videre. Prosjekt Nytt sykehus i Drammen, hvor Erichsen & Horgen er inne på rådgiversiden med fagene VVS, VA, energi og miljø, er et stort prosjekt som vil gå over flere år. Prosjektet er nå inne i en spennende detaljprosjektfase og sykehuset skal stå ferdig i 2025.

Arne Jorde understreker at Erichsen & Horgen er avhengig av samarbeid med andre kompetansemiljøer som entreprenører, arkitekter og rådgivere. – Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner til både kunder og andre etablerte miljøer i regionen, og det er vi i ferd med å få på plass avslutter Jorde.

Illustrasjon av Nytt sykehus i Drammen: LINK arkitektur, Ratio og Bølgeblikk.