Karriere - Bli en av oss i Erichsen & Horgen

Spennende utfordringer

Vil du bli en av oss? Som Norges ledende fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS er vi alltid ute etter nye talenter som kan gjøre oss enda bedre!

 

Visste du at ...

  • ... vi har egne fadderordringer? Som nyansatt får du oppfølging av en fadder som gjør overgangen enklere.

  • ... vi er Norges største fagmiljø innen VVS? Med over 150 medarbeidere og nærmere 500 nye prosjekter hvert år, er vi representert over hele landet.

  • ... vi har fokus på videreutvikling? Vi har et sterkt læringsmiljø, og du får muligheten til å prøve deg på nye og spennende oppgaver.

Store muligheter

Vi vinner de største anbudene, har de mest interessante utfordringene og skaper de beste resultatene. Hos oss får du muligheten til å bli en del av et kompetent og sosialt fagmiljø med sterkt fokus på videreutvikling. Vi har en flat struktur. Det åpner for god dialog og nye ideer. På den måten fortsetter vi sammen å skape samfunnsnyttige bygg for fremtiden.

 

Finner du ikke en aktuell stilling?
På denne siden finner du oversikten over alle utlyste stillinger i Erichsen & Horgen. Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk. Derfor vil vi at du sender oss en åpen søknad hvis du ikke fant noe for deg!
Send din søknad via denne lenken.