Nyutdannet miljørådgiver

Sted: Oslo
Frist: 31.10.2021
Omfang: Fast

Vi søker etter deg som er nyutdannet og ønsker å være med å videreutvikle og bygge opp et ledende fagmiljø innen miljørådgivning, klimagass og BREEAM.

Som miljørådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 200 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim. Vi har mange ulike prosjekter som vil gi deg en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver. 

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe som miljørådgiver (RIM) og/eller BREEAM-AP i både store og små prosjekter, med ulike samarbeidspartnere og kunder. Konkret vil du jobbe med:

  • Miljøledelse og miljørådgiving i prosjekter (RIM)
  • Materialvurderinger og klimagass
  • BREEAM og miljøsertifiseringer

Du vil inngå i en gruppe på 20 personer som jobber med energi og miljø. En stor del av prosjektene våre gjennomføres i samarbeid med firmaets dyktige fagpersoner innen våre øvrige fagfelt. Dette gir store muligheter for en bred faglig utvikling.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i nyutdannede personer med et godt blikk for byggebransjen. Du må gjennom utdanningen din ha en faglig erfaring med miljø i bygninger, materialvurderinger, klima og LCA og/eller BREEAM/miljøsertifiseringer. Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på masternivå.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Det å være pådriver til å styrke vår miljøfaglige kompetanse, med klare målsetninger, bør være en viktig drivkraft for deg.

Erichsen & Horgen tilbyr
Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Vår visjon er definere fremtidens bygg. Bygg som gir rom for menneskelig utvikling, som ivaretar og forbedrer livskvaliteten, og som representerer fremtidens boliger, arbeidsplasser og institusjoner. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på spennende prosjekter som Nye Aker sykehus, Aker Tech House, Livsvitenskapsbygget og Økern Portal. 

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv og selskapet. Vi har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.