Nyutdannet

Nyutdannet

Få en god start på karrieren – start hos Erichsen & Horgen!

 

 

Som nyansatt blir du tatt godt vare på. Egne fadderordninger gjør overgangen fra skolen enklere, og du er en del av et sterkt fagmiljø med mange muligheter for videreutvikling.

 

En god start

Hos oss får du muligheten til å være med på ambisiøse prosjekter, der du kan påvirke fremtidens bygg på en spennende måte.

Studenter som er ferdige til våren 2020, både ingeniører og sivilingeniører, kan sende oss en søknad her.

 

Bedriftspresentasjon for studenter fra NTNU, OsloMet og NMBU

Vi ønsker alle studenter fra NTNU, OsloMet og NMBU velkommen til bedriftspresentasjoner hos Erichsen & Horgen!

Bedriftspresentasjonen er aktuell for studenter på 3. års bachelor, og 4. og 5 års master som ønsker å jobbe med fagområdene VVS-teknikk, energi og inneklima, automasjon/ITB, vann- og miljøteknikk, brannteknikk, bygningsfysikk, energiforsyningssystemer og/eller miljø.

Trondheim/NTNU
Onsdag 30. oktober kl. 16:00 - 21:00.
Sted:
Baard Iversens veg 7 
Arrangementet er fullbooket!

Oslo/OsloMet og NMBU
Tirsdag 5. november kl. 15:00 - 20:00.

Sted: Nydalsveien 36  
Arrangementet er fullbooket!

Vi inviterer studentene til våre lokaler for å vise frem jobbhverdagen til våre rådgivende ingeniører. Dere får sett hvordan vi jobber i bl.a. programmene Revit, IDA ICE, NovaPoint og med CFD-simuleringer. Vi viser også frem prosjektene våre med VR-briller, som også dere får får prøve under kvelden. Etter endt omvisning og presentasjoner av fagområdene våre avslutter vi kvelden med pizza og øl. 

 

Speedintervjuer for deltagere på bedriftspresentasjon

Vi arrangerer speedintervjuer påfølgende dager for studenter som ønsker å jobbe hos oss fra sommeren 2020. Om dette er aktuelt, send en kortfattet søknad med karakterutskrift i forkant av bedriftspresentasjonen. Søknaden sendes inn her. 

 

Se også våre ansattfilmer og bli kjent med noen av de som jobber hos oss.

Visste du at ...

  • ... vi har egen fadderordning? Som nyansatt får du oppfølging av en fadder som gjør overgang til oss enklere.

  • ... vi er Norges største fagmiljø innen VVS- og klimateknikk? Med over 190 medarbeidere og nærmere 500 nye prosjekter hvert år er vi representert over store deler av landet.

  • ... våre prosjekter blir stadig mer digitalisert? Samarbeidsplattformen er BIM, som brukes til både prosjektering og utveksling av beregningsresultater og krav.

  • ... arbeidsverktøyene våre forbedres kontinuerlig? Vi jobber blant annet med Revit, MagiCAD, IDA ICE, PyroSim, bimsync og Solibri.