Studenter

Student

Vi søker deg som skal skrive masteroppgave om VVS, energi og miljø. Hos oss får du kombinert teori med praksis og du får muligheten til å delta inn i pågående prosjekter og forskning.

Vi i Erichsen & Horgen jobber med noen av de mest interessante og største prosjektene i landet, det kan gi deg den rette starten på karrieren. 

 

Studentoppgaver

Erichsen & Horgen har hvert år bachelor- og masterstudenter som tar oppgaver i samarbeid med oss. Det er ofte oppgaver som gjøres i samarbeid med våre kunder og på anlegg som vi har utført. Oppgavene er som regel knyttet til konkrete prosjekt og kan omfatte kartlegging, målinger og simuleringer i tillegg til litteraturstudier og annen analytisk tilnærming.

Studenten vil få en veileder hos oss og tilgang til dialog med mange interesserte og kunnskapsrike kolleger.

 

Sommerjobb

Vi tror at en kombinasjon av sommerjobb og oppgave kan være en god løsning for å bli kjent og å modne temaer.

Hvert år utlyser vi mellom 4-6 sommerjobber. Det kan være aktuelt å jobbe på alle våre kontorsteder og innen fagene VVS, termisk energi, energi & miljø, bygningsfysikk, vann- og miljøteknikk, brannteknikk og automatikk/ITB.

 

 

Se også våre ansattfilmer og bli kjent med noen av de som jobber hos oss.

 

 

Bachelor- eller masteroppgave?

  • Erichsen & Horgen ønsker å være med å definere fremtidens bygg og vi kan tilby attraktive oppgaver innenfor de fleste av våre fagområder

  • Vi tilbyr god veiledning og oppfølging fra oss, inkludert spennende og engasjerende oppgaver

  • Om dette virker interessant ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre