Senior rådgiver termisk energi

Sted: Oslo
Frist: 15. november
Omfang: Fast

Vi opplever kontinuerlig tilgang på spennende prosjekter og søker etter flere senior rådgivere innen termisk energi.

Vårt mål er å definere fremtidens bygg og for å nå målet, må vi ha de beste ingeniørene med på laget. Gode løsninger for termisk energiforsyning er helt avgjørende for et energieffektivt og miljøvennlig bygg. Vi har derfor behov for deg som har erfaring og kompetanse innenfor energisentraler, som ønsker store faglige utfordringer og som tør å tenke nytt.

Du vil bli ansatt som seniorrådgiver ved vårt kontor i Oslo.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Prosjektering av energisentraler basert på fornybar energi som varmepumper, fjernvarme, bioolje/biobrensel og sol
  • Prosjektering av klimakjøling, datarom, kjøle- og fryserom/lager, samt prosesskjøling
  • Bistå med prosessfaglig kompetanse mot andre seksjoner i firmaet
  • Tidligfaserådgivning
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere

Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i alle faser og vi forventer at du bringer med deg nye ideer til hvordan vi definerer et energieffektivt bygg.

Kvalifikasjoner:

Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring med god rør-teknisk bakgrunn og systemforståelse for energisentraler (varme- og kjøleanlegg) inklusive styring/regulering, samt kuldeteknikk. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit.

Vi ser etter deg som evner å lede store oppdrag, skape tillit hos våre oppdragsgivere, samt trekke veksler på kolleger for gode sluttresultater.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.