Senior rådgiver termisk energi

Sted: Oslo
Frist: 30.11.2021
Omfang: Fast

Vi opplever kontinuerlig tilgang på spennende prosjekter og søker etter senior rådgiver innen termisk energi.

Vårt mål er å definere fremtidens bygg, og for å nå målet må vi ha de beste ingeniørene med på laget. Gode løsninger for termisk energiforsyning er helt avgjørende for et energieffektivt og miljøvennlig bygg. Vi har derfor behov for deg som har erfaring og kompetanse innenfor energisentraler, som ønsker store faglige utfordringer og som tør å tenke nytt.

Du vil bli ansatt som seniorrådgiver ved vårt kontor i Oslo.

Arbeidsoppgaver

  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Prosjektering av energisentraler basert på fornybar energi som varmepumper, fjernvarme, bioolje/biobrensel og sol. I dette inngår også innovative former for lagring av både varme og kjøling.
  • Prosjektering av klimakjøling, datarom, kjøle- og fryserom/lager, samt prosesskjøling
  • Bistå med prosessfaglig kompetanse mot andre seksjoner i firmaet
  • Tidligfaserådgivning
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere

Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Du vil få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i alle faser og vi forventer at du bringer med deg nye ideer til hvordan vi definerer et energieffektivt bygg.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring med god rør-teknisk bakgrunn og systemforståelse for energisentraler (varme- og kjøleanlegg) inklusive styring/regulering, samt kuldeteknikk. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit. Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor- eller masternivå.

Erichsen & Horgen tilbyr

Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Nye Aker sykehus, Aker Tech House, Livsvitenskapsbygget og Økern Portal. 

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv, seksjonen og selskapet. Vi holder til i nyoppussede kontorlokaler sentralt i Nydalen. Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Vi ser fram til å høre fra deg!