Brannteknisk rådgiver Trondheim

Sted: Trondheim
Frist: 31.10.2021
Omfang: Fast

Vi søker både nyutdannede og erfarne brannrådgivere til vårt kontor i Trondheim.

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe som brannteknisk rådgiver i både store og små prosjekter, med ulike samarbeidspartnere og kunder. Mer konkret vil du jobbe med:

  • Prosjektering og brannteknisk rådgivning
  • Risikoanalyse
  • Tilstandsvurderinger
  • Bistå med brannfaglig kompetanse inn mot andre fagområder i firmaet

Har du interesse for, eller erfaring innen avanserte simuleringer og analyser vil du også få mulighet til å videreutvikle deg innenfor dette området. Vi benytter oss av simuleringsprogrammene PyroSIM og Pathfinder for å kunne finne de beste branntekniske løsningene i de mer komplekse prosjektene.

Du vil inngå i seksjon spesialfag hvor vi har 5 personer som jobber med brannteknikk i Trondheim. Vi har et tett samarbeid med Erichsen & Horgens øvrige kontorer og du vil sammen med fagmiljøet få anledning til å være med å utvikle hele firmaets branntekniske tjenestetilbud.

Kvalifikasjoner:

Vi søker både etter deg som er nyutdannet og deg som har arbeidserfaring som brannteknisk rådgiver. God teoretisk kunnskap vektlegges, men praktisk erfaring fra for eksempel entreprenør eller leverandør ses som svært positivt. Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå. For deg med arbeidserfaring vil et godt etablert nettverk, og gode pedagogiske evner som lar deg forklare branntekniske utfordringer og løsninger ovenfor både yngre medarbeidere og kunder vektlegges spesielt.

Vi ser etter deg som er initiativrik, har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig, er systematisk og kvalitetsbevisst. Med din kompetanse og ditt engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder.

Erichsen & Horgen tilbyr:

Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Firmaet har over 200 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Drammen, Skien, Lillehammer og Trondheim.

Vår visjon er å definere fremtidens bygg. Bygg som gir rom for menneskelig utvikling, som ivaretar og forbedrer livskvaliteten, og som representerer fremtidens boliger, arbeidsplasser og institusjoner. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på spennende prosjekter som Aker sykehus, Gaustad sykehus (nye Rikshospitalet), Livsvitenskapsbygget og Prosjekt Føniks for Norsk kylling m.fl. 

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv og selskapet. Vi holder til i nye lokaler på Sluppen, har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Er du klar for en ny og spennende hverdag der du selv kan være med å påvirke, skape og forbedre? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til seksjonsleder for spesialfag i Trondheim.