To nye avdelingsledere til Erichsen & Horgen

Monica Havskjold blir avdelingsleder for energi, miljø og teknikk og Olav Struksnes blir avdelingsleder for VVS.

Monica Havskjold ny avdelingsleder for energi, miljø og teknikk

Monica Havskjold er ansatt som ny avdelingsleder for energi, miljø og teknikk i Erichsen & Horgen. Hun kommer fra en stilling som seksjonssjef for energibruk og teknologi i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Hun har lang erfaring fra stillinger innen energi, energiforsyningssystemer og miljø i selskaper som NVE, Statkraft og Bærum Energi, samt styreverv i selskaper som Norsk Energi og Enova SF.

I Erichsen & Horgen vil hun få ansvar for å videreutvikle selskapets spesialfag som inneklima, energi og energiforsyningssystemer. Med sin bakgrunn skal hun få energibransjen til å forstå bygg bedre.

- Bygg står for ca. 40 % av energibruk i Norge, så hva som skjer i dem vil ha en stor innvirkning på utviklingen videre. For å kunne gjøre optimale investeringer i bygg må nett- og kraftverkseiere forstå hva som skjer i nye og rehabiliterte bygg. Eksempler på at energibruken i bygg endrer seg ser vi igjennom digitalisering, "smarte målere", plusshus og solceller på tak. Erichsen & Horgen har en klar målsetning om å ligge i forkant og være en pådriver for nye måter å utvikle bygg på. Denne utviklingen ser jeg frem til å være en del av, sier Monica Havskjold.

Olav Struksnes ny avdelingsleder for VVS

Olav Struksnes er ansatt som ny avdelingsleder for VVS. Han kommer fra stillingen som leder for seksjon næringsbygg i samme selskap. Struksnes har lang og solid erfaring fra bransjen og har ledet noen av de største oppdragene til Erichsen & Horgen, blant annet byutviklingsprosjektet Barcode/Bispevika. Hans høye faglige kompetanse er godt kjent i bransjen og blir også jevnlig benyttet av organisasjoner som RIF og Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

I sin nye stilling vil han få ansvar for selskapets utvikling og videre vekst.

- Videre vekst forutsetter at vi kan tilby de beste rådgiverne. Vi opplever å være en ettertraktet arbeidsgiver og ser dette i klar sammenheng med at vi er med på de mest innovative og største byggeprosjektene i landet. Vi er blant annet i full gang med nytt sykehus i Drammen og i oppstartsfasen av enda et byutviklingsprosjekt på Ulven i Oslo. Vi ser også en økt etterspørsel etter vår kompetanse innen tidligfaserådgivning og vann- og miljøteknikk. Her skal vi vokse enda mer, forteller Olav Struksnes.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Monica og Olav med på laget som avdelingsledere i Erichsen & Horgen. De har begge en spennende bakgrunn og utfyller hverandre godt. Monica har mange års erfaring med ledelse innen kompetansebedrifter og en solid akademisk bakgrunn. Olav har lang og solid erfaring fra bransjen og et godt opparbeidet kundenettverk. Dette er egenskaper som vil komme Erichsen & Horgen til gode i den videre utviklingen av selskapet, avslutter Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen.