Senior miljørådgiver

Sted: Oslo
Frist: 31.10.2021
Omfang: Fast

Vi søker etter deg som ønsker å være med å videreutvikle og bygge opp et ledende fagmiljø innen miljørådgivning, LCA og BREEAM.

Som miljørådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 160 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim. Vi har mange ulike prosjekter som vil gi deg en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver. 

Arbeidsoppgaver

  • Miljøledelse og miljørådgiving i prosjekter (RIM)
  • Materialvurdering
  • LCA og BREEAM

Vår nye miljørådgiver vil også ha mulighet til å påvirke vår retning inn mot andre miljøområder.

Du vil inngå i en gruppe på 20 personer som jobber med energi og miljø. En stor del av prosjektene våre gjennomføres i samarbeid med firmaets dyktige fagpersoner innen våre øvrige fagfelt. Dette gir store muligheter for en bred faglig utvikling.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring fra byggebransjen og som har erfaring med miljø i bygninger, LCA og BREEAM. Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.

Det å være pådriver til å styrke vår miljøfaglige kompetanse, med klare målsetninger, bør være en viktig drivkraft for deg.