Senior energirådgiver

Sted: Oslo
Frist: 1. september
Omfang: Fast

Som energirådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe tett med dyktige og engasjerte medarbeider innen fagfelt som fasader/klimaskall, inneklima, energi, varme- og fukttransport, solenergi, bygningsautomasjon og VVS. Oppgavene vil variere, både i størrelse og innhold, og vil typisk omfatte ledelse av prosjekter, rådgivning, kontroll, forskning og utredning, samt beregning og simulering av energibehov, dagslys og inneklimaforhold. Du vil komme til å jobbe med tidligfasevurderinger av bl.a. fasader, klimainstallasjoner, energiforsyning og dagslys, både helhetlig og i detalj.

Du vil inngå i en gruppe på over 20 personer som jobber med energi og miljø. En stor del av prosjektene våre gjennomføres i samarbeid med firmaets dyktige fagpersoner innen våre øvrige fagfelt. Dette gir store muligheter for en bred faglig utvikling.

Kvalifikasjoner
Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på masternivå. Vi er interessert i personer med minst 6 års erfaring fra rådgivning innen energi, energiøkonomisering eller inneklima. Det er viktig at søker innehar god teoretisk kunnskap om energi og fasader, samt simuleringsteknikk innenfor faget.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson.

Søknader behandles fortløpende. Eventuelle spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til seksjonsleder Arnkell J. Petersen på telefon 456 93 271.

 

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Vi har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.