Senior energirådgiver

Sted: Oslo
Frist: Snarest
Omfang: Fast

Som energirådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe tett med dyktige og engasjerte medarbeider innen fagfelt som fasader/klimaskall, inneklima, energi, varme- og fukttransport, solenergi, bygningsautomasjon og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 160 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim.  Vi har mange ulike prosjekter som vil gi deg en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver. 

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse og rådgivning
  • Forskning og utredning
  • Beregning og simulering av energibehov
  • Dagslys og inneklimaforhold
  • Tidligfasevurderinger av bl.a. fasader, klimainstallasjoner, energiforsyning og dagslys, både helhetlig og i detalj.

Du vil inngå i en gruppe på over 20 personer som jobber med energi og miljø. En stor del av prosjektene våre gjennomføres i samarbeid med firmaets dyktige fagpersoner innen våre øvrige fagfelt. Dette gir store muligheter for en bred faglig utvikling.

Kvalifikasjoner
Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på masternivå. Vi er interessert i personer med minst 6 års erfaring fra rådgivning innen energi, energiøkonomisering eller inneklima. Det er viktig at søker innehar god teoretisk kunnskap om energi og fasader, samt simuleringsteknikk innenfor faget.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Vi har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson.

Søknader behandles fortløpende.