Rådgivende ingeniør akustikk

Sted: Trondheim
Frist: 15. november
Omfang: Fast

 

Vi opplever nå sterkt økende arbeidsmengde og søker flere sivilingeniører med erfaring som bygningsakustiker til vårt kontor i Trondheim.

Som bygningsakustiker i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk & VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 160 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • oppdragsledelse og rådgivning innen bygningsakustikk og vibrasjon
  • beregninger og målinger av industri- og samferdselsstøy
  • utarbeidelse av rapporter og prosjekteringsgrunnlag

I Trondheim er vi i dag en gjeng på 15 personer som jobber med alle typer anlegg innen VVS og spesialfag, og vi ser frem til å bli kjent med nye medarbeidere som kan være med på å videreutvikle både fag- og arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner

Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå. Vi søker primært personer med over 3 års erfaring relatert til bygningsakustikk. God teoretisk kunnskap vektlegges, men praktisk erfaring fra for eksempel entreprenør eller leverandør ses som svært positivt.

Vi ser etter deg som er analytisk, jobber strukturert og er kvalitetsbevisst.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.