Prosjektleder VVS

Sted: Oslo
Frist: Snarest
Omfang: Fast

Vi opplever en sterkt økende arbeidsmengde med oppstart av flere spennende prosjekter og søker flere ingeniører/sivilingeniør med erfaring som oppdrags- og prosjektleder til vårt kontor i Oslo.

Som prosjektleder i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 200 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Drammen, Skien, Lillehammer og Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Prosjektering og rådgivning
  • Tidligfaserådgivning
  • Oppfølging på byggeplass på oppdrag fra entreprenør eller byggherre
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
  • Faglig ledelse

Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Du vil kunne få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i alle faser og vi håper du også bringer med deg nye ideer til hvordan vi definerer fremtidens bygg.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og eiendomsbransjen. Du må ha ditt faglige kjernekompetanseområde innenfor VVS, energi og klimateknikk.

Evne til å lede oppdrag, skape tillit hos våre oppdragsgivere, samt trekke på veksler på kolleger for gode sluttresultater er sentrale ferdigheter vi ser etter. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson.

Vi har fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Søknader vurderes fortløpende.