Prosjektledere og prosjektmedarbeidere VVS

Sted: Skien
Frist: 31.12.2019
Omfang: Fast

Vi opplever en økende arbeidsmengde med oppstart av flere spennende prosjekter og søker flere ingeniører/sivilingeniører med erfaring som prosjektledere og prosjektmedarbeidere til vårt kontor i Skien.

Som prosjektleder i Erichsen & Horgen vil du jobbe sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 190 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Drammen, Skien og Trondheim. Kontoret i Skien har for øyeblikket 18 personer. I tillegg til generell VVS har avdelingskontoret egne spesialrådgivere innen brannteknikk, energiplanlegging, ITB/Automasjon, brannslokkeanlegg og laboratorie- og sykehusplanlegging.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektering og rådgivning
  • Modellering i 3D BIM, Revit
  • Oppfølging på byggeplass på oppdrag fra entreprenør eller byggherre
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
  • Prosjektledelse
  • Faglig ledelse og veiledning (prosjektleder)

Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Du vil kunne få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter i alle faser og vi håper du også bringer med deg nye ideer til hvordan vi definerer fremtidens bygg.

Kvalifikasjoner:
Vi er interessert i personer med minimum 3 års erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og eiendomsbransjen. Ved riktig fagkombinasjon vil imidlertid også nyutdannede søkere bli vurdert. Du må ha ditt faglige kjernekompetanseområde innenfor VVS, energi og klimateknikk. Evne til god kommunikasjon og gode samarbeidsevner, skape tillit hos våre oppdragsgivere, samt trekke på veksler på kolleger for gode sluttresultater er sentrale ferdigheter vi ser etter. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.