Ingeniører med Revit-kompetanse (RIV)

Sted: Oslo
Frist: Snarest
Omfang: Fast

 

Vi opplever en sterkt økende arbeidsmengde og søker flere ingeniører/sivilingeniør med kompetanse innen Revit og BIM-prosjektering til vårt kontor i Oslo.

Som rådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 160 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektutvikling
  • Prosjektering og rådgivning
  • Modellering

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i ingeniører og sivilingeniører med 2-5 års erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen. Du må ha interesse for digitalisering og erfaring med modellering i Revit og bruk av Revit/Solibri/BIM som arbeidsverktøy i prosjekteringen.

Vi søker nysgjerrige og engasjerte medarbeidere som ønsker å delta aktivt i utvikling av tekniske løsninger for fremtidens bygg.

Arbeidsform vil være en kombinasjon av selvstendige oppgaver og prosjektutvikling i team.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har også fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Ta gjerne kontakt for en uformell samtale om du er nysgjerrig på mer informasjon om hvordan det er å jobbe i Erichsen og Horgen.