Branntekniske rådgivere

Sted: Oslo
Frist: 15. november
Omfang: Fast

For å styre staben ytterligere ser vi etter flere branntekniske rådgivere.

Som brannteknisk rådgiver i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 160 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim.

Arbeidsoppgaver:

  • prosjektering og brannteknisk rådgivning
  • risikoanalyse
  • branntekniske beregninger
  • tilstandsvurderinger
  • bistå med brannfaglig kompetanse inn mot andre fagområder i firmaet

Erichsen & Horgen har sentral godkjenning innen prosjektering, kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse innen brannteknikk, tiltaksklasse 3. Vår branntekniske seksjon har et nært samarbeid med VVS-avdelingen da fagene griper sterkt inn i hverandre.

Kvalifikasjoner:

Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå. Vi søker etter personer med noen års erfaring relatert til brannteknikk, men også nyutdannede. God teoretisk kunnskap vektlegges, men praktisk erfaring fra for eksempel entreprenør eller leverandør ses som svært positivt.


Vi ser etter deg som er initiativrik, har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig, er systematisk og kvalitetsbevisst. Med din kompetanse og ditt engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Vi har konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.