Avdelingsleder Drammen

Sted: Drammen
Frist: 30. april
Omfang: Fast

Erichsen & Horgen opplever en sterkt økende oppdragsmengde i regionen, blant annet med prosjekt nytt Drammen sykehus, og etablerer nå nytt kontor i Drammen.

Vi er i oppstartfasen for etableringen av vårt kontor og ser etter en person som kan drive prosessen videre. Du vil få spennende utfordringer knyttet til å lede og støtte dine medarbeidere, samtidig som du aktivt bidrar til faglig utvikling ved å hente inn nye fremtidsrettede oppdrag via nettverket ditt. I dette inngår ansvar for å utvikle prosjekt- og kundeporteføljen innenfor regionen, samt rekruttering av nye medarbeidere ved behov. Andre sentrale oppgaver vil være daglig ledelse av kontoret, bemanning, strategi og videre utvikling av markedssegmentet, samt oppdrags- og prosjektledelse, prosjektering og rådgivning. Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape muligheter og merverdi for våre kunder.

Du inngår i ledergruppen til Erichsen & Horgen, et kollegium som har fokus på samarbeid og utvikling på tvers av regionale avdelinger og seksjoner. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i personer med minimum 10 års erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen. Du må ha ditt faglige kjernekompetanseområde fortrinnsvis innenfor VVS, energi og klimateknikk. Personen vi søker har de rette egenskaper og ambisjoner for å skape og videreutvikle vår posisjon i regionen. Du har solid faglig bakgrunn, ledererfaring og et godt inngrep i markedet. Andre sentrale ferdigheter vi ser etter er evne til å lede oppdrag, skape tillit hos våre oppdragsgivere, samt trekke veksler på kolleger for gode sluttresultater.

Vi tilbyr deg spennende prosjekter, faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser

Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på spennende prosjekter som Livsvitenskapsbygget, Campus Ås, Nytt Nasjonalmuseum, Tønsbergprosjektet, Økern Portal, Oksenøya Treklang, Politiets nasjonale beredskapssenter, Jordal Amfi og Nytt Drammen sykehus m.fl. Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv og selskapet.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.