Åpen søknad

Sted: Alle
Frist: Snarest
Omfang: Fast

Vil du bli en av oss? Som Norges ledende fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS er vi alltid ute etter nye talenter som kan gjøre oss enda bedre!

Som ansatt i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Firmaet er i sterk vekst og har over 170 ansatte fordelt på kontor i Oslo, Lillehammer, Skien og Trondheim.

Vi tilbyr deg spennende prosjekter, faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser

Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Campus Ås, Nytt Nasjonalmuseum, Økernportalen og Oksenøya/Treklang.

Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og eiendomsbransjen. Du må ha ditt faglige kjernekompetanseområde innenfor energi, miljø, teknikk og/eller VVS.

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv, seksjonen og selskapet. Vi har kontor i Oslo, Skien, Lillehammer og Trondheim.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser fram til å høre fra deg!