Nyutdannet / Student

Nyutdannet / Student

Få en god start på karrieren – start hos Erichsen & Horgen!

 

 

Som nyansatt blir du tatt godt vare på. Egne fadderordninger gjør overgangen fra skolen enklere, og du er en del av et sterkt fagmiljø med mange muligheter for videreutvikling.

 

En god start

Hos oss får du muligheten til å være med på ambisiøse prosjekter, der du kan påvirke fremtidens bygg på en spennende måte.

Send oss en søknad her.

 

Studentordning

Erichsen & Horgen har egne studentordninger som gjør overgangen fra skolen enklere, og du blir en del av et sterkt fagmiljø med mange muligheter. 
Skriver du en masteroppgave i samarbeid med Erichsen & Horgen, er det også muligheter for fast ansettelse.

Ønsker du å skrive bachelor eller masteroppgave innenfor et av våre fagområder? Vi samarbeider med flere studenter hvert år og gir god oppfølging og veiledning underveis. Om dette virker interessant ta direkte kontakt med aktuelt kontor eller fagmiljø. 

 

Se også våre ansattfilmer og bli kjent med noen av de som jobber hos oss.

Visste du at ...

  • ... vi har egen fadderordning? Som nyansatt får du oppfølging av en fadder som gjør overgang til oss enklere.

  • ... vi er Norges største fagmiljø innen VVS- og klimateknikk? Med over 150 medarbeidere og nærmere 500 nye prosjekter hvert år er vi representert over store deler av landet.

  • ... våre prosjekter blir stadig mer digitalisert? Samarbeidsplattformen er BIM, som brukes til både prosjektering og utveksling av beregningsresultater og krav.

  • ... arbeidsverktøyene våre forbedres kontinuerlig? Vi jobber blant annet med Revit, MagiCAD, IDA ICE, PyroSim, bimsync og Solibri.